The Princeton Review - 80

The Princeton Review

Location: New York, NY
Date: 2000 - 2000
Size: 1400
Scope: Interior design of executive office space.
Client: The Princeton Review

SPA designed the interiors for the Executive Offices for the Princeton Review. 1400 SF loft space was completely overhauled to provide offices for an Executive Director and his staff of eight people. Openness, improved lighting (natural and artificial)and accommodation for staff and student interaction were a major consideration throughout design. Specifically the project included the specification and integration of a new central air conditioning system, the design and installation of custom office partitions, desks and shelving. The enclosure of services within a built-out window wall offered the opportunity for the design of sculptural light boxes, which help to animate the space. All furnishings and fixtures were specified by SPA.